HS Teema

2/2014: Ruokaa ja ravintoloita

HS Teema 2/2014 ilmestyy 3. huhtikuuta aiheenaan ruokaa ja ravintoloita

Luettavaa vieläkin enemmän -  108 sivuinen erikoisnumero.

Tilattavissa ajalla 22.3.2014 - 20.5.2014

Lue ja nauti:
Missä kannattaa syödä? Teemassa on yli 50 helsinkiläisen ravintolan arvio ja kokkien esittelyjä. Helsingin Sanomien ravintolakriitikot ovat palanneet suosikkiravintoloihinsa.
Mitä uutta voisi maistaa? Toimittaja Teemu Luukka kartoittaa pääkaupungin etnisen ruokatarjonnan.
Miksi tähdet kiinnostavat? Anna Paljakka erittelee, mistä Michelin-tähdissä on kyse.
Entä syömmekö lajeja elävältä? Anu Nousiainen paljastaa sushin maailmanvalloituksen jäljet.
Tarkastelussa myös suomalaisen ruoka- ja ravintolakulttuurin historia ja tulevaisuus.
Seija Sartti käy läpi elämänsä juhlat, ja Jussi Rokka kertoo, millainen olutkulttuuri meillä voisi olla.