HS Teema

HS Teema 2/2015 ilmestyy 26. maaliskuuta.
Tilattavissa ajalla 28.1.–31.3.2015

Maaliskuun HS Teemassa herkutellaan

Pariisin hulppein ravintola onkin suomalainen! Erikoishaastattelu alkaa näköalapöydästä Seine-joen rannalta ja päättyy viinikellariin, jossa on lukematon määrä huippuviinejä 1900-luvun parhailta vuosikerroilta.

Kahvi Suomessa - koko tarina aatelisten ylellisyystuotteesta jokapäiväiseksi espressoksi. Haastattelussa Amerikassa uraa tekevä suomalaisbarista.

Maakuntien pitopöytien perinneherkut - miten ne näkyvät Suomen ravintoloissa nyt? Ruuan trendit nyt ja tulevaisuudessa - mitä trendiruoka oikeastaan tarkoittaa? Ketkä kaikki sellaista syövät? Helsingin ruokavaikuttajat. Opas Helsingin ravintoloihin ja kahviloihin – koosteena Nytissä julkaistuja arvioita.