HESARIN VERKKOPALVELU MUKANASI

Hesari on verkossa vielä enemmän. Hesarin uudistuneet mobiili- ja tablettisovellukset tuovat koko ainutlaatuisen sisällön käyttöösi. Lehden jutut täydentyvät videoilla, interaktiivisilla kartoilla ja kuvakoosteilla.

Ota Hesarin verkkopalvelu käyttöösi

Jos tilaukseesi sisältyy Hesarin verkkopalvelu ja sinulla on käyttäjätunnus palveluun, toimi näin:

1. Kirjaudu verkkopalvelun etusivulta osoitteessa HS.fi.
  2. Klikkaa sivun oikeassa yläkulmassa olevaa kohtaa Kirjaudu.
  3. Jos sinulla ei vielä ole käyttäjätunnuksia, aloita rekisteröitymällä Sanoma-tiliin. (Sanoma-tili on sähköpostiosoite ja salasanasi)
  4. Jos et muista salasanaasi, voit vaihtaa sen unohditko salasanasi  -linkin kautta.

Voit myös olla yhteydessä asiakaspalveluumme, joka auttaa verkkopalvelun käyttöönoton kanssa. Asiakaspalvelun yhteystiedot >>

Lehden tilaaja, täydennä tilaustasi Hesarin verkkopalvelulla

Toimi näin:

1. Täydennä painetun lehden tilaustasi Hesarin verkkopalvelulla >>
    Lehden tilaajana saat verkkopalvelun etuhintaan: 7 päiväisen lehden tilaajalle 4 €/kk, viikonlopun lehtien tilaajalle 5 €/kk, sunnuntain lehden tilaajalle 8 €/kk.
  2. Lataa Hesarin sovellus maksutta laitteesi omasta sovelluskaupasta. (Google Play, App Store tai Windows Store). Hae sovellus hakusanalla Helsingin Sanomat.
  3. Kirjaudu sisään sovelluksessa Hesarin verkkopalvelun tunnuksillasi.
  4. Tunnukset tallentuvat laitteellesi, jolloin myöhempi sovelluksen käyttö on helppoa ja sujuvaa.

Näin asennat sovelluksen laitteellesi ja aloitat käytön

Lehden ja verkkopalvelun tilaajana sovellusten käyttö sisältyy tilaukseesi.

1. Avaa laitteesi sovelluskauppa. Paina laitteesi kaupan kuvaketta. (Androidissa Google Play, iOS:ssa App Store ja Windows-laitteissa Windows Store).
  2. Asenna HS-sovellus maksutta. Kirjoita kaupan hakukenttään ”Helsingin Sanomat”, valitse ylin hakutulos ja paina ”Asenna”. Sovelluksen kuvake ilmestyy asennuksen jälkeen laitteeseesi. Avaa sovellus painamalla HS-kuvaketta.
  3. Aloita Hesarin lukeminen. Painamalla artikkelia sinulle avautuu kirjautumisruutu. Kirjaudu sisään tilauksesi yhteydessä luomillasi Hesarin verkkopalvelun tunnuksilla tai luo uudet tunnukset.
  4. Eikö tule mitään? Jos homma ei toimi, asiakaspalvelu auttaa sinua numerossa 0203 31000.*  Puhelun hinta on 8,8 snt/min

Helsingin Sanomien sovellus on käytettävissä uusimmilla iOS-, Android- ja Windows -tableteilla ja älypuhelimilla.