Täydennä tilaustasi - HS Verkko Plus

Hesarin tilaajana täydennät kotiin kannetun lehden tilaustasi HS Verkko Plus -palvelulla alkaen 3,50 €/kk.

Saat käyttöösi Helsingin Sanomien verkkopalvelun koko sisällön kaikilla päätelaitteilla – tietokoneella, älypuhelimella ja tabletilla. Palvelu sisältää lehden artikkelit, Hesarin, Nytin ja Kuukausiliitteen näköislehtinä sekä iPad-sovelluksen ja arkiston.
  • Tietokoneella käytössäsi on Hesarin laaja arkisto ja näköislehdet. Lue lisää
  • Hesari kulkee mukanasi älypuhelimessa ja tabletissa.
    Lue lisää

Koko Hesarin verkkopalvelun sisältö etuhintaan alk. 3,50 €/kk

• 3,50 euroa / kk
    kun tilauksesi on Hesari kotiin kannettuna joka päivä
  • 4,50 euroa / kk
    kun tilauksesi on Hesari viikonlopuksi (pe-su tai la-su)
  • 7,50 euroa / kk
    kun tilauksesi on Hesarin sunnuntaitilaus
HS Verkko Plus -palvelu on käytössäsi joka päivä, vaikka sinulle tulisi Hesari kotiin kannettuna vain viikonloppuisin.

Etu on voimassa toistaiseksi. Helsingin Sanomien tilaajille verkkopalvelun hinta on alk. 3,50 €/kk.

Tilauksesi tiedot:

Tuote: Helsingin Sanomat + HS Digilehti
Tilauspäivät: 7 pv
Tilausmuoto: Jatkuva
Laskutusväli: 12 kk
Edut: +3 kk lehdet kaupan päälle
Tilauksesi alkaa: 24.08.2011