KOKO MAAILMA TIIVISTETTYNÄ NELJÄSSÄ ERI KOOSSA

Kokeile uutta Hesaria kotiin kannettuna, tietokoneella, tabletilla ja matkapuhelimella. Se maksaa vain 24 €/kk (norm. 39,90 €).
Siinä on koko maailma tiivistettynä neljässä eri koossa.

Tutustu lehteen tästä

Valitse sinulle sopivin tilauspituus (1-4 kk):

Tilauksesi tiedot:

Tuote: Helsingin Sanomat + HS Digilehti
Tilauspäivät: 7 pv
Tilausmuoto: Jatkuva
Laskutusväli: 12 kk
Edut: +3 kk lehdet kaupan päälle
Tilauksesi alkaa: 24.08.2011

Tarjous koskee tilauksia, joiden jakelu alkaa 15.02.2013 mennessä. Tarjous koskee vain kotimaan tilauksia ja talouksia, joihin ei vielä tule Helsingin Sanomia. Osoitteita voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti. Vähintään kuukaudeksi tilattavien sanoma- ja aikakauslehtien verokanta on 1.1.2013 alkaen 10 % ja verkkopalvelun 24 %.